Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730587489

Amistoso (Int.) 730587489 Información oficial sobre el partido 730587489 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 2 - 3 The Local Heroes Alineación oficial del equipo 'The Local Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 2 - 1 The Local Heroes Alineación oficial del equipo 'The Local Heroes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,6 % 33,3 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vessant CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Vessant s'avançava al marcador al minut 38, després d'un rebot que va caçar en Ramón Guzmán per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Vessant va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raül Brachs, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Vessant va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wilf Wetherby en un 1 contra 1 amb el porter Martyn Freeman, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Jesús Maria Robinat va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Vessant.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 es va veure una gran oportunitat per a Vessant per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Miguel Barro, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilio Valle Martínez.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Armin Costişor de Vessant amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Local Heroes

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 42 minuts quan Malcolm Logan va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Thomas Cull, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Als 43 minuts de partit, Leonardo Acuña de Heroes va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): Heroes agafava avantatge al minut 89 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mike Tycoon amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Heroes va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Leonardo Acuña, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Armin Costişor es va comportar com un juvenil al minut 59 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johnny Zane de Heroes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.