Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730586972

Amistoso (Int., RC) 730586972 Información oficial sobre el partido 730586972 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 2 - 0 FC WSV Gismo Wuppertal Alineación oficial del equipo 'FC WSV Gismo Wuppertal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wonder FCA Alineación oficial del equipo 'Wonder FCA' en el partido 2 - 0 FC WSV Gismo Wuppertal Alineación oficial del equipo 'FC WSV Gismo Wuppertal' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wonder FCA

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Corria el minut 17 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ippe Seldenthuis, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Wonder va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ippe Seldenthuis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Eduardo Oricatam va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Marko Kuhlmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Fernández de Granada! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Francés Villafranca va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Curt Köckeritz es va comportar com un juvenil al minut 68 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Alfonso Villafáfila es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Rafel Tanti de Wonder va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC WSV Gismo Wuppertal

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 7 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Karl Baark va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francés Villafranca per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carsten Kitzweger de Wuppertal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.