Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730586362

Amistoso (Int., RC) 730586362 Información oficial sobre el partido 730586362 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 3 - 1 FC Cabrinha Alineación oficial del equipo 'FC Cabrinha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fcmolins Alineación oficial del equipo 'fcmolins' en el partido 2 - 0 FC Cabrinha Alineación oficial del equipo 'FC Cabrinha' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fcmolins

Goles Goles

  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gabriël van der Burg era molt més ràpid que el defensa Guillermo Gomes. Al minut 35, el jugador de fcmolins va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de fcmolins al minut 40, que va llançar ajustat al pal en Gabriël van der Burg. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Matthias Becker va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Gabriël van der Burg va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de fcmolins.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): fcmolins va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gabriël van der Burg en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Walker, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

FC Cabrinha

Goles Goles

  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, René Angelo de Cabrinha va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Mario Adalberto Capitanich quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Cabrinha va estar a punt d'empatar al 38 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Mario Adalberto Capitanich que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cabrinha va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pastor Himiob va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Mario Adalberto Capitanich de Cabrinha va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.