Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730585986

Amistoso (Int.) 730585986 Información oficial sobre el partido 730585986 en Hattrick

12.03.2024 19:15:00

Atletico Piripicchio Alineación oficial del equipo 'Atletico Piripicchio' en el partido 5 - 0 F.C.Rastells Alineación oficial del equipo 'F.C.Rastells' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletico Piripicchio Alineación oficial del equipo 'Atletico Piripicchio' en el partido 3 - 0 F.C.Rastells Alineación oficial del equipo 'F.C.Rastells' en el partido
Tiene suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Piripicchio

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Piripicchio, atacant per l'esquerra al minut 2, va aprofitar el magnífic llançament de Matteo Marchesini per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Matteo Marchesini de Piripicchio va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Vincenzo Corvino va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 31 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 en Vincenzo Corvino va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 82 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Vincenzo Corvino va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 82 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Matteo Marchesini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gian Paolo Tessarin de Piripicchio amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mosè Menegatti de Piripicchio es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

F.C.Rastells

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Brennan Dove va entorpir al marcador d'en Jordi Cortals per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Brennan Dove quasi redueix la diferència al marcador al minut 69, però una gran estirada d'en Demetrio Mastrocinque va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Carl Eyerich va fer una magnífica centrada, però la rematada de José Piernas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.