Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730585089

Amistoso (Int.) 730585089 Información oficial sobre el partido 730585089 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 0 - 6 Jubi FC Alineación oficial del equipo 'Jubi FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
mahou-boys Alineación oficial del equipo 'mahou-boys' en el partido 0 - 9 Jubi FC Alineación oficial del equipo 'Jubi FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mahou-boys

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Teemu Salokannas de mahou-boys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Jubi FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Al minut 14, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Jost Worni posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wolfgang Luchsinger va augmentar l'avantatge de Jubi a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Óscar Moreno García va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Wolfgang Luchsinger va augmentar l'avantatge de Jubi a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jubi van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lionel Hoegner va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 89 de partit va donar a Jubi l'avantatge per 0 - 6. Gerard Hertzler en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Jubi va estar a punt d'arribar en un córner. En Alberto Cantinotti va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerard Hertzler després de 22 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mark Rice va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Lionel Hoegner de Jubi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 25 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Lionel Hoegner es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Mark Rice va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Danilo Arcellone, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Gerard Hertzler de Jubi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.