Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730584005

Amistoso (RC) 730584005 Información oficial sobre el partido 730584005 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Dragón de Fuego Alineación oficial del equipo 'Dragón de Fuego' en el partido 1 - 2 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dragón de Fuego Alineación oficial del equipo 'Dragón de Fuego' en el partido 3 - 2 Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido
Tiene mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dragón de Fuego

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Dragón va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 Ragaei Barakat va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragón van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 11, però el xut de Kim Pulvirenti des de l'esquerra va sortir desviat.

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Underground van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 78, quan Dănilă Gavrilovici va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 82, quan Carlos Sánchez González va posar els visitants Underground per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Tommi Kropman va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 225 Minuto 80 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Igantzi Gaztañatzagoitia es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 216 Minuto 83 (Ocasión evento especial rápido + pase): Tommi Kropman va marxar per velocitat al minut 83 i va fer una passada de la mort a Dănilă Gavrilovici, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Wulf Schuchmann quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vladislav Todorov, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Remigiusz Maśliński de Underground la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.