Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730583901

Amistoso (Int.) 730583901 Información oficial sobre el partido 730583901 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 4 - 1 Patata Roja de Belgrado Alineación oficial del equipo 'Patata Roja de Belgrado' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 4 - 0 Patata Roja de Belgrado Alineación oficial del equipo 'Patata Roja de Belgrado' en el partido
Tiene un resultado normal 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del Llops amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Manolo Valle Goyanes en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Llops va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 57 Soriano Pineda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Txomin Olmos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Llops.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Llops va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Monte des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Paco Reyero del Llops ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Soriano Pineda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Llops.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fermín Martínez Vera. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ursino Belzunces de Llops va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Soriano Pineda de Llops amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Patata Roja de Belgrado

Goles Goles

  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Erich Bischinger de PatataRoja va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Daniel Vujasinović, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): PatataRoja va estar a punt de marcar quan Alain Dominguez va fer una passada impressionant a Nenad Komnenić, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Alain Dominguez de PatataRoja va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nenad Komnenić de PatataRoja la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.