Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730582059

Amistoso (RC) 730582059 Información oficial sobre el partido 730582059 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido 7 - 1 Tivero 1987 C.F. Alineación oficial del equipo 'Tivero 1987 C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Catalan Cockney Boys Alineación oficial del equipo 'Catalan Cockney Boys' en el partido 7 - 0 Tivero 1987 C.F. Alineación oficial del equipo 'Tivero 1987 C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalan Cockney Boys

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Virgílio Santa Cruz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Catalan se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En Raül Trescasas de Catalan va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Catalan va augmentar la diferència quan Alberto Iruin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Catalan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cedric Schönle va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Catalan va aconseguir el 5 - 0 quan Henrico Brandis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 106 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Raül Trescasas va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 73, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Catalan, mentre ja celebrava el 6 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Catalan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tarald Pedersen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Virgílio Santa Cruz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Iruin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacy Gatulak de Catalan es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacy Gatulak de Catalan va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tivero 1987 C.F.

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Carlos Antonio Martínez va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Tivero va reduir diferències al marcador: 6 - 1 al minut 79.