Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730581769

Amistoso 730581769 Información oficial sobre el partido 730581769 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 1 - 2 Combat Bcn Alineación oficial del equipo 'Combat Bcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Bácor Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Bácor Balompié ' en el partido 1 - 2 Combat Bcn Alineación oficial del equipo 'Combat Bcn' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bácor Balompié

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Inocencio Gamarra la va rematar Marc Cloquells amb una magnífica volea que va fer pujar per a Balompié el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Balompié van sortir al contraatac al minut 19, però Alain Luko va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Inocencio Gamarra de Balompié va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Combat Bcn

Goles Goles

  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): Combat van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 66, quan Yishai Zamiri va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Quan passaven 70 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Combat. En Jaak Virves va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Gaspar Manuel Carvalho Duarte va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Teodòr Mitjà, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 16 (Ocasión de falta): En Jaak Virves va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 16. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Yishai Zamiri va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Óscar Salinas de Combat, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 18, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!