Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580549

Amistoso (Int., RC) 730580549 Información oficial sobre el partido 730580549 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 4 - 3 Biancoverde Alineación oficial del equipo 'Biancoverde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 2 - 0 Biancoverde Alineación oficial del equipo 'Biancoverde' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuidado con el tiburon

Goles Goles

  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Víctor Iturbe va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Sergi Ripoll, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Tony Jürgen hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergi Ripoll havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 207 Minuto 94 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Cuidado va ser a punt de marcar al minut 94, quan el seu jugador Louis Masuren va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 207 Minuto 96 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Javier Valmaseda de Cuidado no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Valmaseda de Cuidado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 93 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Louis Masuren de Cuidado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cuidado, Marco Oude Weernink, col·locà la pilota just a les mans d'en Cauê Felipe Aracatu. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cuidado Rafael Narbona, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Cauê Felipe Aracatu. El marcador continuava 1 - 1.
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Sergi Ripoll va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Cuidado a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Sastoi Elizauri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julián Iniesta de Cuidado va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En 卢 (Lu) 瑞成 (Ruicheng) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Cuidado.

Biancoverde

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Biancoverde va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valentin Agoltsov va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Biancoverde va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Erawan Junsit, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejo Risso.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Giuseppe Molteni de Biancoverde va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Erawan Junsit de Biancoverde va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cauê Felipe Aracatu, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rafael Narbona va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Biancoverde i 1 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Roberto Lazzaro va xutar fora per a Biancoverde, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Biancoverde, Emiliano Gaio, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Giuseppe Molteni de Biancoverde, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Narbona en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Thiago Carlos Assumpção Neto de Biancoverde va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.