Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580415

Amistoso (Int.) 730580415 Información oficial sobre el partido 730580415 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 4 - 3 Paralysis Alineación oficial del equipo 'Paralysis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Udo's CF Alineación oficial del equipo 'Udo's CF' en el partido 2 - 0 Paralysis Alineación oficial del equipo 'Paralysis' en el partido
Tiene suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udo's CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Jordi Lluís Salvador va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 25 de joc. Arno Steen es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Virgilio Lucioni ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Udos es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, Udos va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Navarone Schol, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alejandro Lambau, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Udos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Patrik Sedsjö va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Udos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Patrik Sedsjö una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Meindert Augustyns va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Paralysis

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de John van der Maarel arribés a peus de Piet-Hein Colthof, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Paralysis el 1 - 1.
  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 53 minuts de joc, Ümit Paksoy, corrent com un esperitat, superà primer Virgilio Lucioni per velocitat, i després el porter posant el 3 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ümit Paksoy de Paralysis es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 3 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en John van der Maarel de Paralysis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.