Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580258

Amistoso (Int., RC) 730580258 Información oficial sobre el partido 730580258 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 0 - 4 Monaco03 Alineación oficial del equipo 'Monaco03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 0 - 1 Monaco03 Alineación oficial del equipo 'Monaco03' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dardos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Dardos van sortir al contraatac al minut 31, però Waldir Aramburú va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Dardos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Antonio Cano no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Dardos van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Óscar Resa des de l'esquerra va sortir desviat.

Monaco03

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Monaco03 va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Borce Martinovski va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 13 (Gol por el centro): Frédéric Bontemps de Monaco03 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 13. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 29 (Gol de penalti): Al minut 29 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Monaco03, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Borce Martinovski va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 61 minuts, el tirador de faltes del Monaco03 va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ernesto Madureira, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Borce Martinovski va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Waldir Aramburú per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ernesto Madureira va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Yoel Reznick quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ziti Pagadizabal, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavier Ratel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 28 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Óscar Felipe Gutiérrez donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.