Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580222

Amistoso (Int., RC) 730580222 Información oficial sobre el partido 730580222 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido 0 - 1 FC Wollegras Alineación oficial del equipo 'FC Wollegras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Odinfs F.C Alineación oficial del equipo 'Odinfs F.C' en el partido 2 - 0 FC Wollegras Alineación oficial del equipo 'FC Wollegras' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odinfs F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Houssaïn Bouzoubaa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Wollegras

Goles Goles

  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 59, Jules Pool va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Niek Dijkens, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 8 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Wollegras sortien al contraatac. La falta llançada per Aleandro Scarperia va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 33 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Niek Dijkens, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 209 Minuto 48 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Sylvester Wols, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Odinfs, però Laurent Vibert no va poder encertar el xut.
  • 241 Minuto 57 (Ocasión de contra por el centro): En Niek Dijkens va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): El Wollegras va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 82, però en Carsten Stadhouders va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.