Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580186

Amistoso (Int., RC) 730580186 Información oficial sobre el partido 730580186 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 2 - 0 Pecata FC Alineación oficial del equipo 'Pecata FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Los Redonditos FC' en el partido 0 - 1 Pecata FC Alineación oficial del equipo 'Pecata FC' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Redonditos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 28 minuts quan Ibiur Txintxetru va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Redonditos.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Redonditos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Davit Kvatashidze va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Davit Kvatashidze de Redonditos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yalın Berkin.

Pecata FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pecata que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bekir Karaman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Antonio Milanov va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Pecata va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Konstantin Chervenyakov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Bekir Karaman estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Konstantin Chervenyakov, als 60 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Evgeni Yotov de Pecata es va guanyar la targeta groga merescudament.