Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580172

Amistoso (Int., RC) 730580172 Información oficial sobre el partido 730580172 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

Casareños fc Alineación oficial del equipo 'Casareños fc' en el partido 1 - 2 marcus vinnande lag Alineación oficial del equipo 'marcus vinnande lag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Casareños fc Alineación oficial del equipo 'Casareños fc' en el partido 1 - 1 marcus vinnande lag Alineación oficial del equipo 'marcus vinnande lag' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,4 % 37,3 % 32,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Casareños fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Casareños eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 31, Luis Alberto Cabello va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Guifré Gutiérrez-Solana va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts disputats, Àngel Ramon Tortajada gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Tomas Skogstad va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marcelino Coca! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Guifré Gutiérrez-Solana va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

marcus vinnande lag

Goles Goles

  • 162 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Carl-Martin Helmersson per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 173 Minuto 106 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eugen Tornen va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 47 (Ocasión de falta): Amb 47 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Emanuel Paio va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 235 Minuto 103 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Nils-Inge Jonsson gairebé marca per a vinnande al minut 103 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.