Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580095

Amistoso (Int., RC) 730580095 Información oficial sobre el partido 730580095 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 0 - 2 BaldiSpavaldi Alineación oficial del equipo 'BaldiSpavaldi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido 1 - 1 BaldiSpavaldi Alineación oficial del equipo 'BaldiSpavaldi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,2 % 15,7 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bassa de les oronetes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de oronetes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Harriet Barthabürü va sortir per sobre el travesser.

BaldiSpavaldi

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 61, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Owen Henson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Steven Thomas va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Bohumyl Petrov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bartosz Kraśnicki, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): BaldiSpavaldi va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 43, quan Jody Broker va quedar-se sol davant el porter Miguel Medina Fábrega, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Jody Broker va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Medina Fábrega, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Owen Henson va marcar al minut 56 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Miguel Medina Fábrega va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bohumyl Petrov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Paolo Mosciatti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Astola Madariaga, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Humberto Carmo de BaldiSpavaldi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Owen Henson de BaldiSpavaldi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.