Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730580085

Amistoso (Int., RC) 730580085 Información oficial sobre el partido 730580085 en Hattrick

13.03.2024 12:25:00

COOB St.Boi Alineación oficial del equipo 'COOB St.Boi' en el partido 3 - 4 ACCICCIA SOCCER Alineación oficial del equipo 'ACCICCIA SOCCER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
COOB St.Boi Alineación oficial del equipo 'COOB St.Boi' en el partido 5 - 0 ACCICCIA SOCCER Alineación oficial del equipo 'ACCICCIA SOCCER' en el partido
Tiene mala suerte 4.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

COOB St.Boi

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, Adrián Alcocer va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 26 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al St.Boi una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Steven Hardey, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 26.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de St.Boi per la dreta va donar com a resultat un gol de Carlos Díaz-Aguado al minut 80 que reduïa la distància a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Rupert Roquet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de St.Boi se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 el St.Boi va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrián Alcocer no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Carlos Díaz-Aguado hauria d'haver estat gol al minut 40 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan Elkano Antxiondo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): St.Boi va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Luis Payueta va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Evandro De Martini va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

ACCICCIA SOCCER

Goles Goles

  • 142 Minuto 17 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sandro Santoponte de ACCICCIA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ACCICCIA va ser finalitzada des de l'esquerra per Sandro Santoponte al minut 21. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el ACCICCIA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hamza Chelli, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al 42 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a ACCICCIA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Stefano Tranquillo es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 2 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Hamza Chelli va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 2, i va passar la pilota a Manuele Sordoni, però aquest no va encertar a marcar.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, un refús desafortunat de Honesto Chamarro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuele Sordoni no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manuele Sordoni. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandro Santoponte.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Hamza Chelli de ACCICCIA es va guanyar la targeta groga merescudament.