Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730579921

Amistoso (Int., RC) 730579921 Información oficial sobre el partido 730579921 en Hattrick

13.03.2024 13:00:00

FC Baardegem Alineación oficial del equipo 'FC Baardegem' en el partido 1 - 2 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Baardegem Alineación oficial del equipo 'FC Baardegem' en el partido 0 - 1 Osasuna Nodauna Alineación oficial del equipo 'Osasuna Nodauna' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Baardegem

Goles Goles

  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Flor Casselman va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Naël Acke la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Baardegem va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jean-Yves Bourry, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Benedikt Hoorens.
  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yasin De Mulder de Baardegem la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Osasuna Nodauna

Goles Goles

  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 82 una excel·lent centrada de Waldemar Zipperl va arribar a Renato Vecchini, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 95 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Osasuna van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Lesław Wiertelak va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alberto Valdés Díaz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Osasuna va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Janusz Zagórny va quedar-se sol davant el porter Zhoran Eeckhout, però aquest va poder aturar el xut.