Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730576952

Copa 730576952 Información oficial sobre el partido 730576952 en Hattrick

14.03.2024 01:30:00

Cottonmouths Alineación oficial del equipo 'Cottonmouths' en el partido 3 - 4 Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cottonmouths Alineación oficial del equipo 'Cottonmouths' en el partido 0 - 1 Tybee Beach Glory Alineación oficial del equipo 'Tybee Beach Glory' en el partido
Tiene bastante suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cottonmouths

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cottonmouths eren letals, i Mirco Laichingen va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 111 Minuto 63 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Briar Sharp va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Cottonmouths empatava el partit, 2 a 2, al minut 63.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cottonmouths el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Briar Sharp va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cottonmouths va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mathew Short, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tybee Beach Glory

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fathollah Choupani va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 16, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del TBG, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): Amb 60 minuts jugats, Vivian Miede de TBG va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Reinaldo Mendes quedar desmarcat i marcar per a TBG al minut 66. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Valentin Kermann que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a TBG.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): El TBG va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 30 amb un llançament de falta perillós. En Axel Wernecke però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip TBG Jimmy Ponte quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Joshua Summerville l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Karim Mostafa després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Heliodoro Peña va poder desviar-lo a córner.