Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730576941

Copa 730576941 Información oficial sobre el partido 730576941 en Hattrick

14.03.2024 01:30:00

Greenleaf United Alineación oficial del equipo 'Greenleaf United' en el partido 5 - 0 Team Ruffinski Alineación oficial del equipo 'Team Ruffinski' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Greenleaf United Alineación oficial del equipo 'Greenleaf United' en el partido 5 - 0 Team Ruffinski Alineación oficial del equipo 'Team Ruffinski' en el partido
Tiene un resultado normal 4.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Greenleaf United

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Greenleaf prenia la batuta de l'encontre al minut 19, quan en Roman Leperski va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roland Freisleben va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Greenleaf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Bailo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Greenleaf va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rodrigo Anda des de dins de l'àrea.
  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 77 minuts, Jürgen Meissner va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cleverson Concórdia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Greenleaf ho intentava per la dreta per mitjà de Roland Freisleben, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Cleverson Concórdia de Greenleaf gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Miguel Bailo va sorprendre Olli Blücher amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Olli Blücher al minut 85 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rodrigo Anda va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jürgen Meissner. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Team Ruffinski

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Valentin Alexander va entorpir al marcador d'en Christopher Goble per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Devin Goble.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Arthur Bing de Ruffinski va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.