Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730574052

Amistoso 730574052 Información oficial sobre el partido 730574052 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 4 - 0 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Veiga de Forcas Alineación oficial del equipo 'Veiga de Forcas' en el partido 5 - 0 U.D. Guazamara Alineación oficial del equipo 'U.D. Guazamara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Veiga de Forcas

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gonzalo Guanes, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Forcas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 32.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Forcas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gonzalo Guanes va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maximilià Doliu va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Forcas al minut 84, que va llançar ajustat al pal en Víctor Urbas. 4 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Forcas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 27, quan Anis Warchan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Forcas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Forcas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Víctor Urbas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ernesto Macedonia per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Teodoro Chamarro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

U.D. Guazamara

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 14 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Győző Valyuch va rebre molts aplaudiments. Al minut 14 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Selim Gencay de Guazamara va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.