Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730571058

Copa 730571058 Información oficial sobre el partido 730571058 en Hattrick

13.03.2024 21:15:00

Oriental Misfits Alineación oficial del equipo 'Oriental Misfits' en el partido 3 - 2 FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oriental Misfits Alineación oficial del equipo 'Oriental Misfits' en el partido 1 - 1 FC.Furniz Alineación oficial del equipo 'FC.Furniz' en el partido
Tiene suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,3 % 16,2 % 58,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oriental Misfits

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Kristaps 'Prestur' Gabrāns va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Phan Quang Ninh, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Als 25 minuts de joc, els nois de Oriental van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Páll Hafsteinsson augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Oriental va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Nazzareno Canu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oriental va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nazzareno Canu va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Kjartan Kristinsson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sigurgeir Leonardsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Nazzareno Canu de Oriental va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC.Furniz

Goles Goles

  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 70 minuts quan Roberto 'Baggio' Fagioli va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Kalmar Sigvaldason, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 190 Minuto 79 (Gol de falta): El Einar Markþórsson va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel FC.Furniz. 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Roberto 'Baggio' Fagioli quasi aconsegueix empatar per FC.Furniz al minut 24, però Artur Podogov va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.