Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730569231

Amistoso (RC) 730569231 Información oficial sobre el partido 730569231 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido 4 - 1 Tu antes molabas CF Alineación oficial del equipo 'Tu antes molabas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real Uvedal C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Uvedal C.F.' en el partido 5 - 0 Tu antes molabas CF Alineación oficial del equipo 'Tu antes molabas CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Uvedal C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Uvedal va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Benjamin Lemaire, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 16 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Eduardo Besteiro Saiz va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 16 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Benjamin Lemaire, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Uvedal.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del molabas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Georgi Shotev la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Uvedal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 1 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ferenc Vincze, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Ivan Krstić va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Ferenc Vincze de Uvedal gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ferenc Vincze va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Sergio Cabasés es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Georgi Shotev gairebé va marcar per a Uvedal des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tu antes molabas CF

Goles Goles

  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Enric Frexe el va rematar Faycán Gamecho amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Belert de molabas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.