Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730569029

Amistoso (RC) 730569029 Información oficial sobre el partido 730569029 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 0 - 4 Drac Sangrila FC Alineación oficial del equipo 'Drac Sangrila FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los lamecanoas Alineación oficial del equipo 'los lamecanoas' en el partido 1 - 2 Drac Sangrila FC Alineación oficial del equipo 'Drac Sangrila FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lamecanoas

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en André Bøyum no va ser aprofitada per en Bruno Torres que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Bruno Torres no va entrar per centímetres.
  • 236 Minuto 89 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Francesco Umano es va comportar com un juvenil al minut 89 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Drac Sangrila FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Roccetti la va rematar Tommaso Savio amb una magnífica volea que va fer pujar per a Sangrila el 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Sangrila va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Tommaso Savio.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sangrila van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Francesco Umano va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Moosa Shafeeu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 4 per a Sangrila.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Antonio Roccetti de Sangrila, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 17, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Coen Wybaillie va estar a punt de posar per davant a Sangrila amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Stan Bergs va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Sangrila van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ignacio Xavier Martínez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Tommaso Savio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Coen Wybaillie després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Stan Bergs va poder desviar-lo a córner.