Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730566654

Copa 730566654 Información oficial sobre el partido 730566654 en Hattrick

13.03.2024 18:30:00

F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido 5 - 0 FC JAWOR KOLONIA Alineación oficial del equipo 'FC JAWOR KOLONIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Thunder Alineación oficial del equipo 'F.C. Thunder' en el partido 1 - 1 FC JAWOR KOLONIA Alineación oficial del equipo 'FC JAWOR KOLONIA' en el partido
Tiene mucha potra 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,0 % 27,8 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Thunder

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Thunder eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 26, Piotr Dyoniziak va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 0.
  • 143 Minuto 43 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Thunder va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Piero Andreacci, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Thunder va aconseguir el 3 - 0 quan Fryderyk Anduła va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Makariusz Cichewicz de Thunder va fer un bon esprint per escapar-se de Aleš Hucl i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Roman Bejda va marcar al minut 76 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Thunder a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Piero Andreacci va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

FC JAWOR KOLONIA

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Łukasz Twardecki va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aleš Hucl de JFK amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.