Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730565092

Copa 730565092 Información oficial sobre el partido 730565092 en Hattrick

13.03.2024 17:30:00

UFC Snip Alineación oficial del equipo 'UFC Snip' en el partido 5 - 6 FC WarriorZ Alineación oficial del equipo 'FC WarriorZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
UFC Snip Alineación oficial del equipo 'UFC Snip' en el partido 1 - 3 FC WarriorZ Alineación oficial del equipo 'FC WarriorZ' en el partido
Tiene mucha potra 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UFC Snip

Goles Goles

  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 39. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Denny van der Kaaij va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 75 minuts de joc, Hugo Peters, corrent com un esperitat, superà primer Ya'goob Al-Uzairy per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Hugo Peters s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Lorenzo Ellenbroek quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Hugo Peters de Snip va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 34, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lorenzo Ellenbroek! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Salvador Castaño va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Snip se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 102 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hugo Peters va marxar per velocitat al minut 102 i va fer una passada de la mort a Zlatko Novičić, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Lubomír Štván de Snip va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Snip Salvador Castaño, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Norbert Boertien. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Tenzin Jongmans anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Snip.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Lorenzo Ellenbroek de Snip, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Norbert Boertien en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dennie Dijsselhof va xutar fora per a Snip, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Snip Wilbert Krabbé va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

FC WarriorZ

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Darius Boshouwers quedar desmarcat i marcar per a WarriorZ al minut 15. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Snip. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ya'goob Al-Uzairy la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del WarriorZ es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 74.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 82, quan Bakhtyar Amanzadeh va posar els visitants WarriorZ per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ya'goob Al-Uzairy després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dennie Dijsselhof va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Francisco Iñiguez Lafuente ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): WarriorZ va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 104, quan Bakhtyar Amanzadeh va quedar-se sol davant el porter Dennie Dijsselhof, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yiorgakis Kostopoulos de WarriorZ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de WarriorZ, Norbert Boertien, col·locà la pilota just a les mans d'en Dennie Dijsselhof. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de WarriorZ, Marino Petralia, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Marcel Haręża de WarriorZ va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de WarriorZ Bakhtyar Amanzadeh no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dennie Dijsselhof es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Ya'goob Al-Uzairy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.