Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730565058

Copa 730565058 Información oficial sobre el partido 730565058 en Hattrick

13.03.2024 17:30:00

Lilydale Redheads Alineación oficial del equipo 'Lilydale Redheads' en el partido 2 - 1 SC Westereen Alineación oficial del equipo 'SC Westereen ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lilydale Redheads Alineación oficial del equipo 'Lilydale Redheads' en el partido 2 - 0 SC Westereen Alineación oficial del equipo 'SC Westereen ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lilydale Redheads

Goles Goles

  • 115 Minuto 23 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Rafael Chiba no va poder aturar George Masialeti de Redheads, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 23 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En George Masialeti, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Edward Leohr una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Merko Simson va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Edward Leohr va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Redheads se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nicola Lenzini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88, Wolfgang Grillparzer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 111 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Slavomír Matejička va estar a punt d'acabar en gol al minut 111, però el porter visitant Merko Simson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Redheads va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Nicola Lenzini va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Merko Simson.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Edward Leohr va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sven Holm.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): George Masialeti de Redheads, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Merko Simson en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Redheads Tomi Weissenbach va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Hesam Nikoumanesh de Redheads va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wolfgang Grillparzer xutant per a Redheads va fer anar la pilota just on la volia, però Merko Simson, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Sven Holm, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Merko Simson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Redheads i 2 - 1 al marcador.

SC Westereen

Goles Goles

  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mathijs Teekens per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Bent von Siemens va ser clau en la jugada d'atac de SCW al minut 27, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jo Hartmans, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jo Hartmans va xutar fora per a SCW, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mathijs Teekens de SCW va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Don Goovaarts de SCW anava molt fort i col·locat però Codrin Barbura no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SCW Aad Bannier, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Codrin Barbura. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SCW, Derek Lopes, col·locà la pilota just a les mans d'en Codrin Barbura. El marcador: 2 - 1.