Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730563912

Amistoso 730563912 Información oficial sobre el partido 730563912 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Estrellas del Tao Alineación oficial del equipo 'Estrellas del Tao' en el partido 1 - 1 Real Descartes c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Descartes c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estrellas del Tao Alineación oficial del equipo 'Estrellas del Tao' en el partido 2 - 1 Real Descartes c.f. Alineación oficial del equipo 'Real Descartes c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estrellas del Tao

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Gilmer Verbeiren va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Estrellas.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 11 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Lyubomir Hristov va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lyubomir Hristov, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Patryk Bastian de Estrellas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Lukáš Kouba arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Estrellas va estar a punt de posar-se per davant al minut 80 però Lukáš Kouba va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 es va veure una gran oportunitat per a Estrellas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Karl Lucas Striegauer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduard Pol de Estrellas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Descartes c.f.

Goles Goles

  • 139 Minuto 68 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Samuel Saenz Moreno! Un inimaginable dribbling sobre Gilmer Verbeiren va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Descartes.