Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730562824

Copa 730562824 Información oficial sobre el partido 730562824 en Hattrick

13.03.2024 16:45:00

Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido 1 - 4 Opstad Oldboys Alineación oficial del equipo 'Opstad Oldboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ipswich Town Alineación oficial del equipo 'Ipswich Town' en el partido 0 - 2 Opstad Oldboys Alineación oficial del equipo 'Opstad Oldboys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ipswich Town

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 15 minuts quan Hong Kong va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Ipwik.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Denis Flükiger va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Enrico La Porta, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hong Kong va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Éverton Santiago va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Nathan Ventose va xutar a fora.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Ipwik van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Denis Flükiger va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Oldboys. La jugada d'estratègia del Ipwik per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Filip Ableidinger va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kurt Spanbauer de Ipwik la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61 de partit, Kurt Spanbauer de Ipwik va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Opstad Oldboys

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Oleg Ryzhik, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 34.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Oldboys prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Oleg Ryzhik.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Oleg Ryzhik va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Oldboys.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Essam Helmy de Oldboys va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 18 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Nathan Ventose va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Oldboys que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Radoslav Jurajevčič, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.