Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730562351

Amistoso 730562351 Información oficial sobre el partido 730562351 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 0 - 2 Don Scatman Pringao Alineación oficial del equipo 'Don Scatman Pringao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eric Castel Juniors Alineación oficial del equipo 'Eric Castel Juniors' en el partido 0 - 1 Don Scatman Pringao Alineación oficial del equipo 'Don Scatman Pringao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eric Castel Juniors

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Osián Reinante va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Juniors van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Hanke von Arnim, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juniors va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sandalio del Álamo va sortir per sobre el travesser.

Don Scatman Pringao

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ville-Markus Kuopusjärvi va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Al minut 52, Pringaos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paul Buiron, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Pringaos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.