Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730559390

Amistoso (RC) 730559390 Información oficial sobre el partido 730559390 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Izarrak Alineación oficial del equipo 'Izarrak' en el partido 5 - 0 SN FC Alineación oficial del equipo 'SN FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Izarrak Alineación oficial del equipo 'Izarrak' en el partido 7 - 0 SN FC Alineación oficial del equipo 'SN FC' en el partido
Tiene mala suerte 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Izarrak

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Maciej Goehs va donar a IZR un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 190 Minuto 22 (Gol de falta): Al 22 minuts, El IZR va fer el 2-0. En Alfredo Marsán va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 134 Minuto 55 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a IZR i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 55 minuts de joc. Mentre en Oskar van der Hoeve el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 135 Minuto 73 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Alfredo Marsán va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 0. L'experiència és un grau!
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): IZR va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Adrián Espantoro va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Silbestre Ezkurra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Adrián Espantoro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Massimo Di Tullio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Oskar van der Hoeve gairebé va marcar per a IZR des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Oskar van der Hoeve es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Oskar van der Hoeve de IZR va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alfredo Marsán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Maciej Goehs una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Massimo Di Tullio va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Terence Danhof de IZR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SN FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Arbona Pastor va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SN que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joan Buxadós va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Gutiérrez de SN es va guanyar la targeta groga merescudament.