Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730559119

Copa 730559119 Información oficial sobre el partido 730559119 en Hattrick

13.03.2024 14:45:00

SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido 1 - 3 FC Willnan Alineación oficial del equipo 'FC Willnan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SK Němčice City Alineación oficial del equipo 'SK Němčice City' en el partido 2 - 0 FC Willnan Alineación oficial del equipo 'FC Willnan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Němčice City

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Volker Meister trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Reinhard Schessauer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Antonín Hejda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Němčice se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gaultier Bosman va estar a punt d'avançar els locals al minut 17 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Němčice va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Aurèle Durel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Ismael González va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Aurèle Durel hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

FC Willnan

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Attati Matanzima entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Willnan, un peu providencial d'en Daniel Netík va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Álvaro Ferreira Pina va augmentar l'avantatge de Willnan a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Lukáš Motejzík va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 75, i va fer pujar el 1 - 3 per a Willnan.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 18 (Ocasión evento especial): En Daniel Netík, al minut 18 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Sakaleshwar Pandit el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Willnan va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Josef Matěj, però el porter rival va fer una gran aturada.