Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730558316

Amistoso (RC) 730558316 Información oficial sobre el partido 730558316 en Hattrick

13.03.2024 12:20:00

Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 4 - 2 J&D Team Alineación oficial del equipo 'J&D Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sanosuke Alineación oficial del equipo 'Sanosuke' en el partido 5 - 0 J&D Team Alineación oficial del equipo 'J&D Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanosuke

Goles Goles

  • 135 Minuto 17 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Marin Kerić va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Óscar Sarabia de Sanosuke va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Óscar Sarabia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Sanosuke van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Marin Kerić augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Marin Kerić va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sanosuke se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Óscar Sarabia. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 71 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Sanosuke va ser a punt de marcar al minut 71, quan el seu jugador Manuel Borruey va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Manuel Borruey de Sanosuke gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Sebat Vira gairebé va marcar per a Sanosuke des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marin Kerić de Sanosuke va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Borruey de Sanosuke es va emportar una amonestació al minut 91 per provocar un rival.

J&D Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Team va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Francky Merceron va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ivan Milushev de Team es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 2 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Riccardo Goffrini de Team va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.