Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556804

Amistoso 730556804 Información oficial sobre el partido 730556804 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Club Atlético Balona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Balona' en el partido 5 - 1 FlanGood Team Alineación oficial del equipo 'FlanGood Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atlético Balona Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Balona' en el partido 4 - 0 FlanGood Team Alineación oficial del equipo 'FlanGood Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Balona

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Atlético va ser Lolo Rameez.
  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Atlético va posar-se per davant 2 - 1 al minut 69, quan Javier Ubilla va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jaume Viusà va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Jaume Viusà va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Atlético, Mauro Ferrándiz, que va marcar, sense saber com, el 4 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Javier Ubilla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Ismâîl Bajedoub del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ismâîl Bajedoub va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Atlético va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 49 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jaume Viusà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mauro Ferrándiz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FlanGood Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Josep Maria Mestre de FlanGood va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de FlanGood van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jorge Tacoronte va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igwidther Zarrouq de FlanGood la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.