Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556451

Amistoso 730556451 Información oficial sobre el partido 730556451 en Hattrick

13.03.2024 12:05:00

Facha team Alineación oficial del equipo 'Facha team' en el partido 2 - 1 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Facha team Alineación oficial del equipo 'Facha team' en el partido 1 - 4 Chérie Wines Alineación oficial del equipo 'Chérie Wines' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Facha team

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Patryk Sirko al minut 19, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Facha i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Facha sempre confia amb les genialitats d'en Artur Bechter; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): Facha van sortir al contraatac amb encert al minut 2, però Ángel Muñiz no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marc Antoni Maset al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ángel Muñiz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Patryk Sirko es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel Muñiz de Facha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Chérie Wines

Goles Goles

  • 153 Minuto 77 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Roberto Arpaia va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Chérie va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 21 (Ocasión de falta): El jugador visitant Willy Rotenhan va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 21 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 Rolando Guanes va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Àngel Xancó va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elliott Jenkins de Chérie es va guanyar la targeta groga merescudament.