Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556170

Copa 730556170 Información oficial sobre el partido 730556170 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 5 - 0 REAL DEPORTIVO ARGANDA Alineación oficial del equipo 'REAL DEPORTIVO ARGANDA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 3 - 0 REAL DEPORTIVO ARGANDA Alineación oficial del equipo 'REAL DEPORTIVO ARGANDA' en el partido
Tiene suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kensington del Caserío S.U.

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el Kensington va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan Barcelona, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Kensington al minut 36, que va llançar ajustat al pal en Toni 'Manero' Silvius. 2 - 0 pels locals.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Kensington va obtenir un penal al minut 44, que va llançar a la perfecció Toni 'Manero' Silvius. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 116 Minuto 74 (Gol evento especial rápido + pase): Juan Barcelona va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Antonio Redondo, que no va fallar i va marcar el 4 - 0.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Toni 'Manero' Silvius va augmentar la diferència de Kensington a 5 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Víctor Mancilla va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Sandalio Vivancos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bill 'Búfalo' Strating va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nelinho Bansemer de Kensington va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): El jugador local Antonio Redondo per poc que no incrementa el marcador al minut 92. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sandalio Vivancos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bill 'Búfalo' Strating de Kensington la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

REAL DEPORTIVO ARGANDA

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Trifón Castiñeiro de DEPORTIVO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.