Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556130

Copa 730556130 Información oficial sobre el partido 730556130 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Celtik de Vigo FC Alineación oficial del equipo 'Celtik de Vigo FC' en el partido 4 - 7 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Celtik de Vigo FC Alineación oficial del equipo 'Celtik de Vigo FC' en el partido 1 - 9 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene bastante suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtik de Vigo FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 10 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Celtik una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Idálio de Martins, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 10.
  • 103 Minuto 31 (Gol por la derecha): Els seguidors del Celtik van tornar a saltar d'alegria al minut 31. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Reza Khodnegah que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 103 Minuto 36 (Gol por la derecha): Celtik no perdien la fe, i al minut 36 del partit, Reza Khodnegah va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 109 Minuto 40 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 40 minuts Víctor Roca Martínez es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Krzysztof Jankun que d'un gran xut va marcar per a Bayern el 3 - 5.
  • 102 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Celtik va reduir el marcador al minut 91 a 4 - 7 quan Adri Bellpuig va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al 90, Iván de Paz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Vittorio Demetri. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ghazan Suren el va rematar Alberto Saenz Romero amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): Amb 26 minuts jugats, Alessandro Dioguardi de Bayern va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Lapo Presciutti de Bayern va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Leonhard Candraja va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 4 al marcador per a Bayern.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ghazan Suren, que va ser qui va marcar 3 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Alberto Saenz Romero va augmentar l'avantatge de Bayern a 3 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Krzysztof Jankun, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bayern va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alessandro Dioguardi.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco José Hurtado Saracho de Bayern va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.