Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556098

Copa 730556098 Información oficial sobre el partido 730556098 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 4 - 0 Eployas Santadas Alineación oficial del equipo 'Eployas Santadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 5 - 0 Eployas Santadas Alineación oficial del equipo 'Eployas Santadas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orgaceño, C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Orgaceño, va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Valdemar Parada, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ionuţ Iofciu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Rutgerus Koenders va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 70 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Orgaceño, va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Iván Idiáquez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Orgaceño,, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Ionuţ Iofciu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Joan Salvador Besora gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però David Riera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Oswaldo Camargo per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però David Riera va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Iván Idiáquez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de David Riera va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Eployas Santadas

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Aitor Boimorto va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aitor Boimorto de Santadas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Serafín Pinto.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Javier Vilaragut de Santadas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.