Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730556025

Copa 730556025 Información oficial sobre el partido 730556025 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Lo dejo. Me aburre Alineación oficial del equipo 'Lo dejo. Me aburre' en el partido 7 - 3 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Lo dejo. Me aburre Alineación oficial del equipo 'Lo dejo. Me aburre' en el partido 3 - 2 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Tiene mucha potra 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,1 % 26,0 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo dejo. Me aburre

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Philip Kroha de Lo dejo aconseguir un gol al minut 20 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Lo dejo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hosseine Mechwar des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Lo dejo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Pol Bufill va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 66, Azzad Jelloul va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Francisco Azpiazu que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Amb 73 minuts jugats, en Francisco Azpiazu va augmentar l'avantatge de Lo dejo a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Lo dejo va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Philip Kroha, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Lo dejo va aconseguir el 7 - 3 quan Francisco Azpiazu va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Azpiazu de Lo dejo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

sweet amber

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Carlos Alberto Gubert va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per sweet en aconseguir el 2 - 1.
  • 153 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors de sweet no defallien en cap moment. Producte d'això, en Huc 'Castañas' Casañas va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): sweet van mostrar una bona compenetració quan al minut 90 van reduir diferències a 6 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Pablo Castellote va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pablo Castellote ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jesús Claravalls va ser clau en la jugada d'atac de sweet al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Dionís Solanes, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.