Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Física L (1432190) - Lunatics (309960) » 730555912: T75/R6

Copa 730555912 Información oficial sobre el partido 730555912 en Hattrick

13.03.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 6

Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 6 - 7 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Física L Alineación oficial del equipo 'Física L' en el partido 1 - 3 Lunatics Alineación oficial del equipo 'Lunatics' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Física L

Goles Goles

  • 113 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors del Física amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 86, deixant Amusko Etxaguen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 95 (Gol por la derecha): El jugador Víctor Grife de Física, després de 95 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Cosmin Cherbel va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Ventura Orriols va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Josep Arnau Pratdesava estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Anton Untilov, als 37 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el Física va posar setge sobre la defensa central visitant però en Víctor Grife no va estar gens encertat.
  • 208 Minuto 102 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Juan 'Caos' Revilla va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 102. En Josep Arnau Pratdesava va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gayo Martínez de Física, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ventura Orriols en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Física, Marek Eenmaa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miguel Juan 'Caos' Revilla anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Física.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Omar Mulić va clavar el 6 - 5 per a Física amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Anton Untilov xutant per a Física va fer anar la pilota just on la volia, però Ventura Orriols, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Física Carlos Mendívil va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Lunatics

Goles Goles

  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 78 minuts, Himar Carasa va superar per velocitat Carlos Mendívil per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al minut 97 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Diego Urturi que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Benvingut Rigo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Benvingut Rigo va estar a punt de posar per davant a Lunatics amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gerardo Díaz va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lunatics, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Alvino Rico va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): El Lunatics va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 36 amb un llançament de falta perillós. En Pepe Guillemota però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lunatics que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Himar Carasa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Pepe Guillemota va xutar magistralment una falta al minut 60 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Lunatics va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 74, quan Alfonso Descós va quedar-se sol davant el porter Gerardo Díaz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 284 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Al minut 82 de joc, Pepe Guillemota de Lunatics va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, un refús desafortunat de Gayo Martínez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alfonso Descós no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Abelardo Luna va marcar al minut 94 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Asaruf Touhami de Lunatics la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83 de partit, Asaruf Touhami de Lunatics va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Lunatics Himar Carasa no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gayo Martínez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Pepe Guillemota va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Ventura Orriols anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Lunatics.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Diego Urturi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gayo Martínez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Lunatics i 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Lunatics, Alejandro Bordón, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Lunatics Alfonso Descós no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gayo Martínez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.