Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555715

Copa 730555715 Información oficial sobre el partido 730555715 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 4 - 1 Atlético Nirvana Alineación oficial del equipo 'Atlético Nirvana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tirititrantrantran Alineación oficial del equipo 'Tirititrantrantran' en el partido 5 - 1 Atlético Nirvana Alineación oficial del equipo 'Atlético Nirvana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tirititrantrantran

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Tirititrantrantran va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Boris Bozhilov, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Emilio Vega Collantes que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Tirititrantrantran va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Emilio Vega Collantes progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Boris Bozhilov de Tirititrantrantran va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Tirititrantrantran va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rafa Benítez va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Manuel Ramos García una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Peter Mcginnis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Cendoya va estar a punt de sentenciar el partit al minut 54, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Emilio Vega Collantes de Tirititrantrantran gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Atlético Nirvana

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Atlético seguien lluitant fins al final. Al minut 69, fruit d'aquests esforços, Raül Albelda va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Pau Murgarella completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pau Murgarella de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Murgarella va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Atlético va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.