Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555712

Copa 730555712 Información oficial sobre el partido 730555712 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Confutatis Alineación oficial del equipo 'Confutatis' en el partido 6 - 1 CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Confutatis Alineación oficial del equipo 'Confutatis' en el partido 9 - 1 CIS F.C. Alineación oficial del equipo 'CIS F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Confutatis

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jovaišas Bilinauskas, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Torsten Hildebrandt-Probst entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Confutatis, un peu providencial d'en Beppe Borghi va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Amb 19 minuts jugats, en Torsten Hildebrandt-Probst va augmentar l'avantatge de Confutatis a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Torsten Hildebrandt-Probst, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Genís Casas va incrementar l'avantatge de Confutatis amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gustavo Mercado va anar directament als peus de Pedro Segovia García que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Gustavo Mercado va sorprendre David Littleton amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gustavo Mercado es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torsten Hildebrandt-Probst de Confutatis es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

CIS F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats de F.C. van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Gianni Tomassoni va anotar el 4 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Bolesław Kaprzyk ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): F.C. va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 51, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Bolesław Kaprzyk.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): F.C. va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 79 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Facundo Balay de F.C. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.