Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555689

Copa 730555689 Información oficial sobre el partido 730555689 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 2 - 1 Grandes Jorasses Alineación oficial del equipo 'Grandes Jorasses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F . C . COMANCHEROS Alineación oficial del equipo 'F . C . COMANCHEROS' en el partido 2 - 0 Grandes Jorasses Alineación oficial del equipo 'Grandes Jorasses' en el partido
Tiene un resultado normal 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F . C . COMANCHEROS

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): El jugador Williams Kernot de COMANCHEROS, després de 30 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 89 una excel·lent centrada de Zenone Ponzecchi va arribar a Albert Chamartin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iosif Chernavtsev va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Uriel Cerci va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): COMANCHEROS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 67, quan Miguel Para va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Urmas Väin, el jugador de COMANCHEROS va ser expulsat al minut 68.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Ulises Publio Jerez de COMANCHEROS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Grandes Jorasses

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Juan Ross per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Camilo Cuence que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Ross estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que 陈 (Chen) 明彬 (Mingbin), als 66 minuts, va fallar per ben poc.
  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sandro Balbín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jorasses que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Abdelhafiz Guemili, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.