Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555671

Copa 730555671 Información oficial sobre el partido 730555671 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 0 - 2 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PATALIEBRE FC Alineación oficial del equipo 'PATALIEBRE FC' en el partido 1 - 1 Racing Club Palma Alineación oficial del equipo 'Racing Club Palma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,6 % 5,3 % 20,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PATALIEBRE FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): PATALIEBRE va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Carlos Zarzo va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): PATALIEBRE va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Juan Carlos Zarzo va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Tommy Jacobsen va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthew Plowman de PATALIEBRE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Racing Club Palma

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Racing es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adriano Giaccio es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Racing va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marlon Vaal, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Harald Maikäfer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Peetu Tanhuala de Racing amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.