Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555534

Copa 730555534 Información oficial sobre el partido 730555534 en Hattrick

13.03.2024 12:45:00

Los_Indeceables Alineación oficial del equipo 'Los_Indeceables' en el partido 2 - 3 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Los_Indeceables Alineación oficial del equipo 'Los_Indeceables' en el partido 6 - 3 F.C Deportivo Gijon Alineación oficial del equipo 'F.C Deportivo Gijon' en el partido
Es un cenizo 6.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Indeceables

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergio Lera, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Michał Przybyciński arribés a peus de Rafał Obroślak, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Los_Indeceables el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Sergio Lera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Georgi Kiradzhiyski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Rodal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): En Ulises Simchuk Gerasimchuk va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Rafał Obroślak de Los_Indeceables va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 85, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Lera de Los_Indeceables la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C Deportivo Gijon

Goles Goles

  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Juan de Dios Cerezo de Deportivo va marcar de penal l'empat al minut 36.
  • 173 Minuto 75 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Hristo Dushkov va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): Deportivo va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Juan de Dios Cerezo va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Caleb Hick quasi aconsegueix empatar per Deportivo al minut 8, però Elbio Héctor Cobelli va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després de 82 minuts, Juan de Dios Cerezo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elbio Héctor Cobelli va estar atent i va desviar la pilota a córner.