Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555397

Copa 730555397 Información oficial sobre el partido 730555397 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

Rapid de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rapid de Carthago' en el partido 3 - 4 Real Omega F.C Alineación oficial del equipo 'Real Omega F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rapid de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rapid de Carthago' en el partido 0 - 2 Real Omega F.C Alineación oficial del equipo 'Real Omega F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid de Carthago

Goles Goles

  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Carthago va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Armando Chirimías va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 4.
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): Carthago sabia com jugar al contraatac, i al minut 83, Luis Martínez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 4.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Hellmut Gonaus va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Carthago, al minut 87. El marcador va canviar a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Isidoro Almirantearena va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al 84, Slavko Gjurchinoski hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Joska Roisko. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 212 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Isidoro Almirantearena va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Real Omega F.C

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Fernando Jolís va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 8. 0 - 1 per a Omega.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 11 de partit va donar a Omega l'avantatge per 0 - 2. Óscar Velasco Manrique en va ser l'anotador.
  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 16 minuts de joc, Francisco Carbajo, corrent com un esperitat, superà primer Hellmut Gonaus per velocitat, i després el porter posant el 0 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Óscar Velasco Manrique va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 4 per a Omega.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernando Jolís al minut 59, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Óscar Velasco Manrique va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Serge Thienpondt va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Francisco Carbajo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Serge Thienpondt va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Óscar Velasco Manrique, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.