Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555378

Copa 730555378 Información oficial sobre el partido 730555378 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

parlita fc. Alineación oficial del equipo 'parlita fc. ' en el partido 1 - 4 Los Merengues CF Alineación oficial del equipo 'Los Merengues CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
parlita fc. Alineación oficial del equipo 'parlita fc. ' en el partido 0 - 3 Los Merengues CF Alineación oficial del equipo 'Los Merengues CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parlita fc.

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 15, Mihai Cociş va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ángel David Prados que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de parlita van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 36 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Jordi Germés, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Germés, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel David Prados de parlita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Regliński de parlita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Merengues CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 42, quan Pepe Tío Bueno va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Víctor Goyenechea que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): En John Gustavsson va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Jairo López des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Jonas Aune en un penal llençat per en Eriberto Moncada Maza va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el Merengues va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Euloxio Callón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Goyenechea.