Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555314

Copa 730555314 Información oficial sobre el partido 730555314 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido 1 - 2 Egara Deportivo Alineación oficial del equipo 'Egara Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido 0 - 1 Egara Deportivo Alineación oficial del equipo 'Egara Deportivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEGACIONISTAS

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Nicolás, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El NEGACIONISTAS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Radu Bonţea va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 94 (Ocasión de contra por la izquierda): NEGACIONISTAS van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 94, però el xut de Laurenţiu-Ioan Ogradă des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del NEGACIONISTAS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mikelats Satrustegi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 97 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 104 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NEGACIONISTAS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Publio Cornelio Ferriol va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 95 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Laurenţiu-Ioan Ogradă després que el jugador de NEGACIONISTAS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Martín Fernández Astiz de NEGACIONISTAS anava molt fort i col·locat però Miguel Linares no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antòni Notó de NEGACIONISTAS va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Mikelats Satrustegi de NEGACIONISTAS, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Linares en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Abderrahim Rahimi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Linares va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de NEGACIONISTAS i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de NEGACIONISTAS Publio Cornelio Ferriol va intentar enganyar Miguel Linares amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.

Egara Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Deportivo Virgiliu Boiciuc quasi marca al minut 47 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Folke Claisse l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): Tristan Faucher va xutar magistralment una falta al minut 67 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Deportivo, Miguel Linares, col·locà la pilota just a les mans d'en Hank Rohr. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Manuel Gutiérrez va xutar fora per a Deportivo, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, Melxor Pajareles, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Virgiliu Boiciuc va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.