Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555246

Copa 730555246 Información oficial sobre el partido 730555246 en Hattrick

13.03.2024 12:30:00

AE González Alineación oficial del equipo 'AE González' en el partido 1 - 3 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AE González Alineación oficial del equipo 'AE González' en el partido 1 - 1 Emergency Medicine Alineación oficial del equipo 'Emergency Medicine' en el partido
Tiene un resultado normal 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,5 % 48,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE González

Goles Goles

  • 104 Minuto 78 (Gol de penalti): Al minut 78, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Germán Jáuregui va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Germán Jáuregui va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de González va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marc Fuster, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Cucufato Zárraga de González es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 32, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de González va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marc Fuster va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ramón Gil de González la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Emergency Medicine

Goles Goles

  • 119 Minuto 12 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip -ER- va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Salvador 'D10S' Dios va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Nyeck Boukar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 19, i va fer pujar el 0 - 2 per a -ER-.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 55 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de -ER-. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Luca Toni xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.