Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730555242

Copa 730555242 Información oficial sobre el partido 730555242 en Hattrick

13.03.2024 12:15:00

Real Atletico Futbol Club Mina Bo Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Futbol Club Mina Bo' en el partido 4 - 1 GibraCity Sports Alineación oficial del equipo 'GibraCity Sports' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Atletico Futbol Club Mina Bo Alineación oficial del equipo 'Real Atletico Futbol Club Mina Bo' en el partido 6 - 1 GibraCity Sports Alineación oficial del equipo 'GibraCity Sports' en el partido
Tiene mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Atletico Futbol Club Mina Bo

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Atletico eren letals, i Jesús Ramírez va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Atletico va augmentar la diferència quan Juan Pedro Olivares no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Eduardo Lima de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Atletico va aconseguir el 4 - 1 quan Eduardo Lima va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Eduardo Lima gairebé va marcar per a Atletico des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Climent de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

GibraCity Sports

Goles Goles

  • 154 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Toni Garlandí va significar el 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Nedo De David va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 13 de joc.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Pepe Bécquer va entorpir al marcador d'en Marcos Francisco Botana per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Villar Villamil de GibraCity va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.